Nyheter från Buysnus

Thunder Chrome Series

Thunder Chrome - 5 new flavors!

Thunder Chrome är en ny spännande serie från V2 Tobacco, som består av 5 Long+ med olika smaker: Coffe Supreme, ChocoMint, Coola, Blue och den populära Original OT5 från Thunder Test series. Denna spännande nya serie är ett måste för alla Thunder fan. Vilken kommer att bli din favorit?

Thunder snuset har sedan sin uppkomst bara blivit populärare och populärare bland snusare runt om i världen. Vi blir lika förväntansfulla varje gång det kommer en nyhet från Thunder, vilket det nu har gjort: Thunder Chrome! Thunder Chrome är en serie i Long+ formatet, det vill säga att prillan har en längre och tunnare storlek. Detta leder till att den passar som "en fisk i vattnet" under din läpp, alltså perfekt!

Två av de fem nya smakerna är helt nya: Coffe Supreme och ChocoMint.
Coffe Supreme har en exklusive smak av nybryggt kaffe med inslag av brandy och choklad. ChocoMint har en färsk smak av pepparmint, menthol och lyxig choklad.
De andra tre smakerna är lite mer kända: Coola, Blue och Original OT5.
Coola har en "cool" cola smak och Blue har en mer traditionell snus smak med inslag av enbär och örter. 
Orginal OT5 var med i Thunder test series som man kunde köpa under en period och Original OT5 var den som var populärast, vilket ledde till att den nu är en i Thunder Chrome serien! Den har en mjuk smak av tobak med inslag av bergamot och citrus.

Alla fem i Thunder Chrome serien har en nikotin halt på 12mg per portion.


Thunder Chrome...


Thunder Chrome 

 

Fler nyheter Visa alla...