Nyheter från Buysnus

Vinnaren av September-Tävlingen på facebook

Vinnaren av vår September tävling 2012 på Facebook! 

September tävlingen på facebook är nu avslutad och vi har valt ut en lycklig vinnare till en exklusiv snuskyl från Swedish Match!

Tävlingen vi höll nu i September gick ut på att man skulle lista Göteborgs Rapé familjen med den som lanserades först till den som lanserades sist. De flesta som var med i tävlingen hade svarat rätt och den rätta listan var: Göteborgs Rapé Lös, Göteborgs Rapé White Large Portion, Göteborgs Rapé White Mini, Göteborgs Rapé White Large LINGON och Göteborgs Rapé White Large LIME. Läs hela historien bakom Göteborgs Rapé här!

…och den som vann var Benjamin Fedje, ett stort GRATTIS till dig! Vi hoppas du kommer att bli nöjd med vinst – en unik snus kyl från Swedish Match. Men för att vi ska kunna skicka den var vänlig maila oss på: info@buysnus.com. Återigen grattis!


Vill du också vinna? 
Besök då våran facebook sida och medverka i vår Oktober tävling! Tävlingen håller på tills den sista Oktober och vinnare presenteras första veckan i November, vinsten i Oktober tävlingen är även denna gång en lyxig snuskyl frpn Swedish Match.
Lycka till! 

BuySnus.com oktober tävling på Facebook ...

Grattis till vinnaren! 

 

Fler nyheter Visa alla...