Nyheter från Buysnus

Facebook Tävling Mars 2013

Den lyckliga vinnaren av vår marstävling... 

I vår marstävling på Facebook skulle ni lista ut vilket snus det var, vars bokstäver vi hade kastat om: NORPOTEBIROP. Tro det eller ej, men ALLA tävlande hade gissat rätt!! Och det rätta svaret var naturligtvis: Probe Portion!

Så först och främst vill vi gratulera alla tävlande för sina stora snuskunskaper! Men tyvärr kunde vi bara välja en vinnare och vinnaren till den supercoola, lysande snuskylen från Swedish Match är Rolf Märki!

Ett jätte stort GRATTIS! Vi hoppas att du kommer att bli helnöjd med det nya sättet att förvara ditt snus på - i denna smarta snuskyl där du får plats med upp till 30 stycken snusdosor, plus att den har riktigt fräna neonlampor!

Om du - Rolf - inte har kontaktat oss med din adress ännu, gör det nu, så skickar vi ditt pris så fort som möjligt! Återigen, grattis! :)


Vill du också vinna? 
Besök då vår facebook-sida och medverka i vår April-Tävling! Tävlingen håller på till den sista april 2013 och vinnaren presenteras första veckan i maj på BuySnus.com. Vinnaren kommer att få en lyxig snuskyl från Swedish Match.
Lycka till! 

Läs mer och tävla ...

Grattis till vinnaren! 

 

Fler nyheter Visa alla...