Nyheter från Buysnus

Ta en tur till västkusten med Lundgrens nya snus!

Lundgrens Västkusten - ett snus inspirerat av den svenska västkusten

Med en dosa Lundgrens Västkusten i din hand är en solig sommardag på kusten aldrig långt borta. Detta nya snus från tillverkaren Fiedler & Lundgren tar precis som Lundgrens Skåne och Lundgrens Norrland inspiration från den svenska naturen. Denna gång från den svenska västkusten, eller ”bästkusten” som man säger i de trakterna. Snusets milda tobakssmak toppat med härliga inslag av nypon och ljung ger den en smak som påminner om en sval havsbris.

Dessa medium starka portioner (8.5 mg nikotin/portion) har perforerade ytor för en snabbare frisättning av både nikotin och smak. Deras vita karaktär reducerar rinnandet vilket ser till att denna frisättning varar länge. Kombinationen av dessa två egenskaper är en riktig ”win-win”. Men de innovativa fördelarna slutar inte här. Dosan har ett flexibelt FLEXLOCK som rymmer fler använda portioner än ett vanligt lock. Detta gör Lundgrens Västkusten till ett snus lika perfekt att njuta av hemma som när du är ute på tur.

Du behöver inte vara vid kusten för att känna den friska havsluften. Beställ din dosa eller stock av Lundgrens Västkusten online i vår shop!


Klicka här för---> Lundgrens Västkusten

Lundgrens Västkusten

 

 

Fler nyheter Visa alla...