Nyheter från Buysnus

Vinterns nyheter!

Höjdpunkter från vintern 2022

Vintern 2022 har varit en händelserik årstid här på BuySnus! Vi har under dessa kalla månader fått in och släppt flera spännande nyheter, och här nedan kommer en liten recap på vad som är nytt och vad de har att erbjuda.

VID

VID från svenska tillverkaren Kurbits Snus är ett tobaksfritt märke där smaken kommer först. VIDs helvita, slimmade och bekväma nikotinpåsar erbjuder ett stort och varierat utbud av smaker som du njuter av på ett diskret sätt. Med VID kan du välja mellan varianter som den nikotinpackade och mintiga VID Arctic Blast Extra Strong, de fruktigt goda VID Fruit Fusion Strong och VID Cool Citrus Strong samt de smakrika och utsöka VID Violet Velvet Strong och VID Fresh Cola Strong.

Klicka här för att se alla VID produkter!

SNATCH

Snatch är ett tobaksfritt och modernt märke från tillverkaren Consumer Brands International med helvita nikotinpåsar som levererar uppfriskande, goda och härligt långvariga smaker. Snatch erbjuder spännande smakkombinationer som till exempel Snatch Chilli Mint Strong Slim och Snatch Forest Fruits Strong Slim, den iskallt mintiga Snatch Frozen Strong Slim samt den syrligt friska Snatch Citrus Strong Slim.

Klicka här för att se alla Snatch produkter!

HIT

HIT är det senaste från legendariska tillverkaren GN Tobacco känt för sina otroligt populära märken Odens, Siberia och White Fox. HIT och dess tobaksfria nikotinpåsar är fullpackade med stimulerande nikotin (15 mg/portion) och de kommer i flera goda, fruktiga och spännande smaker: HIT Blackberry Extremely Strong Slim, HIT Blueberry Extremely Strong Slim, HIT Lemongrass Extremely Strong Slim och HIT Apelsin Extremely Strong Slim.

Klicka här för att se alla se alla HIT produkter!

DOPE

Om du trodde tillverkaren Consumer Brand International var klar med enbart Snatch så trodde du fel, för CBI har även märket DOPE i sin portfölj. DOPEs tobaksfria och helvita nikotinpåsar är designade för att erbjuda en diskret upplevelse samtidigt som de levererar starka och stimulerande nikotinkickar tillsammans med friska och goda smaker som till exempel: Dope Freeze Strong Slim, DOPE Lime Smash Strong Slim, Dope Ice Cool Strong Slim och DOPE Ice Mango Strong Slim.

Klicka här för att se alla DOPE produkter!

ACE X Cosmic Vienna Edition

ACE X Cosmic Vienna Edition – En begränsad utgåva från tillverkaren Ministry of Snus framtagen för E-sport eventet Vienna Open. Dessa tobaksfria, helvita och normalstora nikotinpåsar kommer i en specialdesignad dosa och de levererar intensiva nikotinkickar (16 mg/portion) tillsammans med en kylig smak av mint toppat med en bitande touch av pepparmint.

Klicka här för att se Ace X Cosmic Vienna Edition!

Skruf Super White Fresh Max #6

Maxa din nikotinupplevelse med Skruf Super White Fresh Max #6! Dessa tobaksfria, helvita och normalstora nikotinpåsar från Skruf är fullpackade med energi och friska smaker. De levererar Skrufs kyliga och mintiga Fresh-smak tillsammans med ultrastarka nikotinkickar, vilket gör dem till det perfekta valet för dig som är ute efter något som erbjuder något utöver det vanliga!

Klicka här för att se Skruf Super White Fresh Max #6



 

 

Fler nyheter Visa alla...