Nyheter från Buysnus

Nytt snus från Swedish Match!

Omni by General

Omni by General är det första helt vita snuset producerat av Swedish Match. De små vita portionerna är mycket torra (<5% fukthalt) och diskreta, och tack vare en ny patenterad tillverkningsteknologi ger de samma nikotinupplevelse som traditionellt snus. Omni kommer i två styrkor - normal och extra stark.

Omni har som sagt tunna och lätta portioner som väger 0,4g och de innehåller 3 mg respektive 6 mg nikotin. När den torra portionen har fuktats under läggen ger portionen med 3 mg nikotin ungefär samma nikotinupplevelse som en vanlig Generalprilla som har en nikotinstyrka på 8mg/g. En Omniprilla med 6mg nikotin motsvarar upplevelsen av en extra stark snusprodukt med 15mg/g nikotinhalt.

Omni består av en blandning av cellulosa, en mindre andel tobak än i traditionella snusprodukter samt livsmedelsgodkända tillsatser. Omni behöver heller inte kylförvaras som andra snusprodukter.

Omni finns i två smaker, pepparmint och lakrits. Lakritsvarianten har tydliga inslag av saltlakrits och anis, samt aningen smörkola. Vilken Omni väljer du?


Köp nya Omni

Nytt snus från Swedish Match!

 

 

Fler nyheter Visa alla...