Nyheter från Buysnus

Höstsnuset från Jakobsson's är tillbaka!

Jakobsson's Äpple & Skogsbär - Snuset med smak av höst

Med bara några veckor kvar av denna extremt varma sommar väntar nu hösten tålmodigt runt hörnet och knackar snart på vår dörr. Med hösten kommer inte bara färgglada löv, friskare väder och latte med pumpasmak, utan även Jakobsson’s efterlängtade höstsnus. Med smaker av äpple och skogsbär lyckas tillverkarna Gotlandssnus fånga den familijära och lite mysiga höstkänslan.

Jakobsson’s och deras säsongssnus är en enormt populär och uppskattad tradition och det är lätt att förstå varför. Jakobsson’s leverar alltid premiumsnus av högsta kvalité i flera olika spännande och härliga smaker, och höstsnuset är inget undantag. Den fruktiga smaken av äpple och skogsbär kombinerat med fuktade prillor för en snabb release gör detta snus från Jakobsson till riktigt trevlig upplevelse. Med en nikotinhalt på 10mg/g är detta ett snus av normal styrka. Inte för mycket och inte för lite, utan alldeles lagomt. Detta gör att den fruktiga och lite söta smaken framhävs och ger snuset dess välsmakande karaktär.

Den begränsade upplagan av Jakobsson’s Äpple & Skogsbär är nu tillgänglig i vår nätbutik fram till slutet av denna höst. Så passa på innan det är försent!

Beställ snus online i vår webshop idag och få riktigt färskt snus hem i brevlådan inom kort!


Beställ Jakobsson's Äpple & Skogsbär nu!

 

 

 

Fler nyheter Visa alla...