Nyheter från Buysnus

EPOK byter namn till LYFT

LYFT - Den nya versionen av EPOK!

EPOK har bytt namn till LYFT, men det är inte det ända som har ändrats eftersom LYFT är både vitare och fräschare. LYFT och dess tobaksfria nikotinpåsar levererar samma energiska smakrika upplevelse som EPOK Snus. Alla egenskaper från EPOK är kvar (förutom tobaken såklart) men har de har finslipats ytterligare till perfektion!

Vad är nytt?

För att förstärka den vita karaktären hos denna redan helvita produkt behövdes det göras några innovativa förändringar på produktionsbandet. Den lilla mängden rafinerade tobak som fanns i EPOK är nu borta och har ersatts helt med naturliga fiber från tall och eukalyptus. Denna fyllning erbjuder samma rika och fylliga känsla som innan men nu stannar påsarna verkligen helvita under hela användningen. Detta tar bort all risk för bruna fläckar på tänderna och eliminerar behovet av att föra nikotinpåsarna kylda för att hålla dem fräscha.

Vit, Vitare, LYFT

Kombinera alla dessa innovativa egenskaper och du får något absolut underbart. LYFT och dess tobaksfria Slim-nikotinpåsar är optimerade för en diskret och bekväm passform. Den helvita karaktären minimerar rinnandet till nästan noll, vilket i sin tur förlänger både frisättningen av den uppfriskande smaken och den stimulerande nikotinkciken. LYFT förstärker alla de fantastiska och älskade egenskaperna hos EPOK och tar dem till nästa nivå. Upplev samma utsökta smaker och tillfredställande nikotinkickar, men denna gång på ett vitare och fräschare sätt!


Klicka här för---> LYFT

LYFT Nicotine Pouches

 

 

Fler nyheter Visa alla...