Nyheter från Buysnus

Shiro - Pure flavor for you

Två tobaksfria och minitiga nyheter från AG Snus

Japan, ett land känt för sina enorma miljonstäder, teknologiska uppfinnesrikedom och många utsökta maträtter. Med det är även ett land fyllt med historia, mystik och majestätisk natur med slumrande vulkaner, vackra skogar och över 6800 öar. Shiro tar inspiration från dessa två sidor och levererar nikotinpåsar som kombinerar design, kvalitet och smak på ett briljant sätt. Shiro betyder vit på japanska vilket är ett mycket passande namn för dessa helvita och tobaksfria portioner. De två första varianterna av Shiro levererar båda mintigt fräscha smakupplevelser. Shiro Strong Cool Mint Slim All White har en kylig mintsmak av spearmint och mentol. Shiro Sweet Mint Slim All White har som namnet hintar på en lite sötare smak tack vare dess kombination av pepparmint och spearmint.

Shiro tillverkas av danska AG Snus, skaparna bakom populära märken som Kapten och U Sample. För Shiro använder de sig av en tobaksfri fyllning bestående av naturliga cellulosafiber. Detta innovativa val av fyllning ger portionerna en helvit karaktär. Detta innebär att de inte färgar av sig på tänderna, att portionernas ytor är aningen torra vilket minimerar rinnandet och förlänger frisättningen av både smak och nikotin. När det kommer till portionernas slimmade proportioner så ser det till att dem passar diskret och bekvämt under din läpp.

Shiro är ett märke perfekt för dig som vill ha något som levererar friska smaker på ett diskret sätt utan att tumma på kvalitén. Du kan nu beställa Shiro Strong Cool Mint Slim All White och Shiro Sweet Mint Slim All White online i vår butik här på BuySnus.com


Klicka här för---> Shiro

Rabatt

 

 

Fler nyheter Visa alla...