Nyheter från Buysnus

Champage + Helvitt snus = G.4 Fizzy!

G.4 Fizzy Slim All White - En smakrik nyhet från Swedish Match

Med en dosa G.4 Fizzy Slim All White i fickan eller handväskan har du alltid känslan av att vara på fest sippande på ett glas bubbel nära till hands. Detta nya och helvita snus från Swedish Match tar inspiration från XR Göteborgs Rapé Sparkling, vilket ger dessa diskreta portioner en fruktig smak med en tydlig champagne karaktär. För att lyckas med detta blandar snuset smaker av citrus och persika tillsammans med toner av grapefrukt och fläder. Denna härliga smakkombination följs tätt av en stark och stimulerande nikotinkick (10 mg/portion).

G.4 Fizzys portioner erbjuder en diskret snusupplevelse. Deras fyllning består utav en innovativ mix gjord på naturliga cellulosafiber och en liten andel tobak. Denna helvita fyllning ser till att portionerna håller sig vita under hela användandet, vilket i sin tur leder till att de inte färgar av sig på tänderna. Deras slimmade format gör att dem passar bekvämt under läppen. De är även något torrare än vanliga snusportioner vilket minimerar rinnande och förlänger frisättningen av både smak och nikotin.

Så om du är sugen på något fruktigt, starkt och diskret, testa G.4 Fizzy Slim All White! Du kan nu beställa din dosa eller stock av detta helvita snus online här i vår butik.


Klicka här för---> G.4 Fizzy Slim All White

G.4 Fizzy Slim All White

 

 

Fler nyheter Visa alla...