Nyheter från Buysnus

Swedish Matchs första helvita Super Slim portionssnus

G.4 TACT Strong Super Slim All White!

Här har vi en nyhet som mycket väl kan vara Swedish Matchs diskretaste snus hittills. G.4 TACTs styrka (om man bortser från det höga nikotininnehållet på 10 mg/portion) och främsta kvalitet är dess innovativa och helvita Super Slim-portioner. De är designade med diskretion och komfort i åtanke. De passar så bekvämt under läppen att man skulle knappt märka av dem om det inte vore för deras fräscha spearmintsmak och stimulerande frisättning av nikotin. Med andra ord så ska du inte underskatta kraften hos detta energiknippe baserat på portionernas storlek.

Vad kan du förvänta dig av G.4 TACTs avlång och smala Super Slim portioner? Om du har testat andra Super Slim snus så som G.3 Super Slim Mint Strong & G.3 Super Slim White Strong så vet du att dessa typer av portioner är optimerade för att leverera diskretaste snusupplevelsen möjliga. Först och främst så passar de, som nämnt ovan, oerhört bekvämt under läppen. När det kommer till just dessa portioner så använder de sig av en helvit fyllning gjord på en blandning av högkvalitativ tobak och naturliga cellulosafiber. Denna fyllning ger portionerna en något torr karaktär vilket minimerar rinnandet som i sin tur förlänger frisättningen av både smak och nikotin.  

När vi ända är inne på smak och nikotin så är G.4 TACT fullpackat med bådadera. Snuset har en ljus och kryddig karaktär som toppas med klara toner av frisk spearmint. Denna mintiga frisättning av smak följs sedan upp av en stark och energisk nikotinkick, vilket gör G.4 TACT till ett utmärkt alternativ för dig som vill njuta av något härligt stimulerande på ett diskret och smidigt sätt.

Du kan nu beställa din dosa eller stock av G.4 TACT Strong Super Slim All White i vår butik online här på BuySnus.com


Klicka här för---> G.4 TACT Strong Super Slim All White

G4 TACT Strong Super Slim All White

 

 

Fler nyheter Visa alla...