Nyheter från Buysnus

General Onyx Gold Portion - En rökig nyhet från Swedish Match

Sätt guldkant på tillvaron med General Onyx Gold Portion

Här har vi en efterlängtad och välkommen nyhet från Swedish Match, en utökning till deras General Onyx sortiment. General Onyx Gold Portion är ett kvalitetssnus med en mörk och rökig tobakskaraktär som inkorporerar toner av torkad frukt, tjära och lakrits vilket ger snuset smak nyans och djup. Denna robusta smakexplosion följs sedan tätt av en medium stark och skön nikotinkick (10 mg/portion).

Likt seriens första snus, General Onyx Portion (nu under namnet General Onyx Silver Portion), så är General Onyx Golds portioner svarta till utseendet samtidigt de har samma fina egenskaper som vita portioner. Deras något torra ytor reducerar rinnandet vilket i sin tur ser till att frisättningen av både nikotinet och smaken varar härligt länge. Portionerna är fylliga och mjuka, två egenskaper som ser till att dem passar bekvämt under läppen.  

General Onyx Gold Portion är ett snus perfekt för dig som gillar kraftfulla smaker med tydliga och rökiga nyanser. Du kan nu beställa din dosa eller stock av detta fantastiska snus i vår butik online här på BuySnus.com


Klicka här för---> General Onyx Gold Portion

Onyx Gold Portion

 

 

Fler nyheter Visa alla...