Nyheter från Buysnus

Läs mer om Mackmyra HÄR

General Mackmyra har kommit!

Snus och whisky, General och Mackmyra: Swedish Matchs General Mackmyra har kommit, med ett löfte om att vara deras finaste whiskysnus hittills, enligt Carl Egeberg, varumärkeschef på Swedish Match.

-Vi vågar lova att General Mackmyra är det finaste whiskysnus som Swedish Match någonsin gjort. Att vi har lyckats med det grundar sig i Swedish Match gedigna erfarenhet och kunskap om snustillverkning tillsammans med Mackmyras entreprenörskap och experimentlust inom en traditionstyngd kategori. Tillsammans etablerade vi ett produktutvecklingsteam med Master Blenders från Swedish Match och Mackmyra som lärt utav varandra för att hitta en noggrant avvägd kombination av Generals karaktäristiska smak och Mackmyras maltwhisky Svensk Ek.

Stort löfte, Carl, men vi är helt och hållet med dig där! Ingen tvivlar på Mackmyra och än så länge är det det absolut mest efterfrågade, efterlängtade snuset iår. En mörk tobakskaraktär, Mackmyras Maltwhisky samt inslag av torkad frukt, ceder, malt och tjära är vad som utgör den utsökta smaken. Om det inte låter lovande, vet vi inte vad som gör!

Mackmyra är alltså namnet på den relativt unga whiskytillverkaren som deltog i detta samarbete; de startades år 1999, medan General började slå sina rötter redan för 150 år sedan. Istället för att fokusera på ålder, som sällan är en hållbar grund för relationer, låt oss fokusera på vad de faktiskt har gemensamt: De är båda specialister på två olika områden som passar så så väl ihop och delar enorma ambitioner.

Vi är enormt förväntansfulla och ser fram emot att höra vad ni tycker om snuset vi alla har sett fram emot att äntligen få smaka!
 

Beställ General Mackmyra!

 

 

General Mackmyra har kommit!

 

 

Fler nyheter Visa alla...