Nyheter från Buysnus

Wisby - Snus inspirerat av Gotland

Hjärtliga hälsningar från Gotland!

Wisby är det senaste från populära tillverkaren Gotlandssnus (Jakobsson’s), ett märke som deras snusexperter tagit fram som en hyllning till deras hemlandskap Gotland. Wisby hämtar inspiration både visuellt och smakmässigt från den gotländska naturen och staden Visby, öns port och hamn till världen. Visby är en stad rik på historia och kultur som sedan tidig medeltid har varit ett viktigt centrum för handeln runt Östersjön. Stadens cirka 3.5 km långa ringmur har sedan 1995 varit en del av UNESCO:s världsarvslista, och det är murens portar som har gett namnen till märkets snus. Först ut från startgroparna är Wisby Söderport White Portion och Wisby Norderport White Portion, två vita portionssnus som levererar starka nikotinkickar och nyanserade smaker.

Wisby Söderport White Portion:

Söderport är, som namnet indikerar, porten som vetter söder ut från staden. Porten är en av murens äldsta och tornets fina samt tunna fogar gör så att de som tar sig till Visby via den södra landsvägen möts av en mycket vacker syn. Med söderläget som inspiration så levererar Wisby Söderport White Portion en somrig och frisk smak av fläder.

Wisby Norderport White Portion:

Norderport anses tillsammans med Österport att ha murens äldsta porttorn som uppfördes någon gång runt år 1280. Genom porten slingrar sig den gamla landsvägen som tar dig till de norra och underbart vackra delarna av det gotländska landskapet. Wisby Norderport White Portion levererar en utsökt smak av välrundad tobak som kompletteras med ljuvliga inslag av nyponros.

Wisby är ett snusmärke som fokuserar på att leverera nyanserade smaker och sköna nikotinkickar på ett diskret och bekvämt sätt. Tillverkaren Gotlandssnus har noggrant valt ut tobaken som används för att garantera att varje portion håller högsta kvalitet. De naturliga aromerna kompletterar varandra på ett ypperligt sätt vilket gör Wisby till ett utmärkt val för dig som uppskattar snus med komplexa smaker som varar härligt länge!


Klicka här för---> Wisby

Wisby Snus

 

 

Fler nyheter Visa alla...