Nyheter från Buysnus

Vinterns nyheter!

Höjdpunkter från vintern 2022

Vintern 2022 har kommit och gått, och med denna gångna årstid kom även flera spännande nyheter. Vi har fått in snus och tobaksfria nikotinpåsar från etablerade och kända märken men även ifrån några nya utmanare!

VID

VID är ett tobaksfritt och helvitt märke från svenska tillverkaren Kurbits Snus. VIDs första batch av produkter erbjuder ett stort och varierat utbud av goda och friska smaker. Här finner vi den kraftfulla och mintiga VID Arctic Blast Extra Strong, de fruktiga VID Cool Citrus Strong och VID Fruit Fusion Strong samt de utsökta och smakrika VID Fresh Cola och VID Velvet Strong.

Klicka här för att se alla produkter från VID!

T45

T45 – Ett nikotinpackat snusmärke från svenska tillverkaren Kurbits Snus framtaget specifikt för dig som är ute efter en starkare snusupplevelse! Snuset från T45 använder sig av kraftiga tobaksblandningar som inkorporerar rena mintaromer och äkta mentolkristaller för en uppfriskande och kylig frisättning av smak. T45 erbjuder ett stort utbud av snus fullpackat med stimulerande nikotin och intensiva mintsmaker: T45 Cold Mint Extremely Strong White, T45 Cool Mint Extra Strong White, T45 Green Mint Extra Strong White och T45 Peppermint Extra Strong White.

Klicka här för att se alla produkter från T45!

SKRUF SUPER WHITE FRESH MAX #6 REGULAR

Skruf Super White Fresh Max #6 Regular – Tobaksfria nikotinpåsar från svenska snusjätten Skruf designade för maxa din upplevelse både när det kommer till smak och leverans av nikotin. Dess helvita och normalstora portioner fyllda till sömmarna med Skrufs populära och kyliga Fresh-mintsmak, och de levererar ultrastarka nikotinkickar!

Klicka här för att lära dig mer om Skruf Super White Fresh Max #6 Regular!

HIT

HIT är ett tobaksfritt märke från populära tillverkaren GN Tobacco som är känd för sina nikotinpackade märken Odens och Siberia, och HIT är inget undantag när det kommer till kraft och nikotinhalt. I dagsläget har HIT ett stort utbud med fruktiga och goda smaker som alla levererar intensiva nikotinkickar (15 mg/portion), och vi ser fram emot vad HIT har för planer i framtiden.

Klickar här för att se alla produkter från HIT!

FUMI SALTY STRONG

Fumi från svenska tillverkaren The Snus Brothers är ett tobaksfritt märke som under sin relativt korta tid på marknaden har skapat ett namn för sig själv med sina goda och spännande smakkombinationer. Nu har Fumi äntligen släppt starka varianter av sin populära Salty-serie. Här finner du fruktiga smaker som toppas med utsökta toner av saltlakrits, och de levererar alla kraftfulla och stimulerande nikotinkickar.

Klicka här för att se alla Fumi Salty Strong produkter!

DOPE

DOPE - Ett dope namn för ett dope märke från tillverkaren Consumer Brands International. Dopes tobaksfria, helvita och diskreta nikotinpåsar levererar kraftfulla nikotinkickar tillsammans med smaker som till exempel kylig mint med Dope Freeze Strong Slim och Dope Ice Cool Strong Slim samt fruktiga smakkombinationer med Dope Ice Mango Strong Slim och Lime Smash Strong Slim.

Klicka här för att se alla produkter från Dope!

SNATCH

Snatch är ett nytt, spännande och modernt märke från tillverkaren Consumer Brands International som levererar friska, goda och härligt långvariga smaker. I Snatchs utbud av tobaksfria och helvita nikotinpåsar finner du smaker som till exempel Snatch Chilli Mint Strong Slim, Snatch Citrus Strong Slim, Snatch Forest Fruits Strong Slim och Snatch Frozen Strong Slim. Utöver portionernas diskreta och bekväma slim-format så har de även gemensamt att de alla levererar starka och stimulerande nikotinkickar.

Klicka här för att se alla produkter från Snatch!



 

 

Fler nyheter Visa alla...